Voor het eerst een historisch boek met plakplaatjes van Amersfoort

Regelmatig zijn er acties van supermarkten met plakplaatjes over ondermeer voetballers en dinosaurussen. Heel bijzonder is echter dat PLUS Amersfoort vanaf 15 februari a.s. bij de boodschappen gratis stickers met historische beelden van Amersfoort gaat verstrekken. Ook bijzonder is dat het bijbehorende verzamelalbum een kloek formaat heeft van bijna A3 en zelfs voorzien is van een harde kaft. Het is kosteloos te verkrijgen.

De samenstelling en de teksten zijn van de hand van OVF-secretaris Jan Carel van Dijk.

Het boek kent 14 thema’s met uitgebreide toelichting en heeft een omvang van 64 pagina’s voor 60 grote vaste foto’s en maar liefst 216 los in te plakken stickers. De titel luidt “Amersfoort Onze Stad”. Hieronder een impressie.